Beschikbaar
Uddel – Elspeterweg ong – Hoofdfoto
Uddel – Elspeterweg ong – Foto
Uddel – Elspeterweg ong – Foto 2
Uddel – Elspeterweg ong – Foto 4
Uddel – Elspeterweg ong – Foto 6
Uddel – Elspeterweg ong – Foto 3
Uddel – Elspeterweg ong – Foto 5

Perceel

1.300 m2

Bedrijfsruimte bedrijfshal

105 m2

Soort object

Bedrijfsruimte

Bouwjaar

2023

Omschrijving

Aan de doorgaande weg tussen Uddel en Elspeet wordt binnenkort gestart met de realisatie van dit hoogwaardige en traditioneel gebouwde bedrijfsverzamelgebouw. Via het High Executive concept bieden wij ondernemers een unieke kans om zich te vestigen op een ideale locatie. Met een uitstekende bereikbaarheid ten opzichte van de A1 richting Amersfoort – Apeldoorn en gelegen op een kleinschalig bedrijventerrein, is dit de perfecte plek voor uw bedrijf.

Dit project bestaat uit circa 10 casco bedrijfsunits verdeeld over 2 bouwlagen, met een oppervlakte variërend van circa 55 m² tot circa 109 m² (totaal). Indien gewenst, zijn er andere maatvoeringen bespreekbaar. De High Executive bedrijfsgebouwen voldoen aan de nieuwste normen van het bouwbesluit en de BENG norm. Met een hoogwaardige, onderhoudsvriendelijke en duurzame materiaalkeuze is dit bedrijfsverzamelgebouw volledig klaar voor de toekomst. Bovendien kunnen de bedrijfsunits onderling gekoppeld worden, waardoor u de ruimte geheel naar eigen wens kunt samenstellen. Dit maakt de bedrijfsunits geschikt voor diverse functies, zoals kantoorruimte, opslag, fabricage, en meer. Tevens biedt het ook mogelijkheden voor beleggers.

De bedrijfsunits worden in casco staat opgeleverd, maar zijn voorzien van diverse voorzieningen. Zo hebben ze een separate loopdeur, een loopdeur in de handbediende overheaddeur (elektrisch mogelijk), een betonnen monoliet gevlinderde begane grondvloer met een vloerbelasting van 1000 kg/m², een betonnen verdiepingsvloer met een vloerbelasting van 500 kg/m², kalkzandsteen scheidingswanden van circa 21 cm dik, een meterkast inclusief water- en elektrameter, kunststof en/of aluminium kozijnen met HR++ glas, een dichte trap met onderkwart, en een vrije hoogte op de begane grond van circa 3.00 m en een nokhoogte van circa 7.90 m. Een gedetailleerde beschrijving van de voorzieningen en kopersopties is beschikbaar in de technische omschrijving, tekeningenset en optielijst die opvraagbaar zijn bij het makelaarskantoor.

De vloeroppervlakte van de bedrijfsunits varieert van circa 28 m² b.v.o. op de begane grond tot circa 54 m² b.v.o. De verdiepingen hebben een soortgelijke maatvoering. Houd er rekening mee dat deze metrages indicatief en vrijblijvend van aard zijn, aangezien ze niet zijn bepaald op basis van een NEN-meting.

Parkeren:
Voor parkeren is er variatie in het aantal parkeerplaatsen per bedrijfsunit, met een bereik van 1 tot 2 parkeerplaatsen.

Bestemmingsplan:
Het bestemmingsplan “Agrarische Enclave wijziging 7” wijst de gronden aan als “Bedrijventerrein” met bestemming voor bedrijven in de categorie 1 tot en met 3.1.”
De omgevingsvergunning is nog niet verstrekt. Eventuele gebruikspecifieke vergunningen dienen door de koper of gebruiker zelf aangevraagd te worden.

Kadastraal:
De eigendomssituatie van de bedrijfsunits betreft appartementsrechten met een Vereniging van Eigenaren.

Koopsom:
Bouwnummer 8 en 9= € 165.000,- excl. btw en v.o.n. p.s.

Reeds verkocht:
Bouwnummer 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 en 10.

De koopsommen zijn vrij op naam en exclusief btw.

Oplevering:
De oplevering van de bedrijfsunits is gepland in het eerste kwartaal van 2024.

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom dient te worden afgegeven bij of gestort te worden op de rekening van de instrumenterend notaris als zekerheidsstelling.

Projectnotaris:
Het projectnotariaat is Pot & Koekoek in Ermelo.

Voor alle overige details, condities en plattegronden verwijzen wij u naar de beschikbare documenten en informatie. Neem contact met ons op voor meer informatie en om te ontdekken of uw bedrijf een nieuwe thuis kan vinden in dit prachtige bedrijfsverzamelgebouw.

Interesse? Wacht niet langer en informeer vandaag nog naar de mogelijkheden om uw bedrijf te vestigen in dit toekomstige bedrijfsverzamelgebouw.

+Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Koopprijs
€ 165.000,- v.o.n.
Aanvaarding
Levering medio 2024

Bouwvorm

Soort object
Bedrijfsruimte
Bouwjaar
2023
Bouwvorm
Bestaande bouw

Indeling

Perceel
1.300 m2
Bedrijfsruimte bedrijfshal
105 m2