Onze werkwijze staat als een huis

Je hebt besloten om jouw huis te verkopen. Maar wat nu? Bij de verkoop van een huis komt er veel op je af. Het begint al in de voorbereidende fase, als het huis nog niet eens te koop staat.

Verkoop bord huis

Jouw huis verkopen?

Je hebt besloten om jouw huis te verkopen. Maar wat nu? Bij de verkoop van een huis komt er veel op je af. Het begint al in de voorbereidende fase, als het huis nog niet eens te koop staat.

Onze deskundige en gecertificeerde verkoopmakelaars begeleiden jou volledig in de verkoop van jouw woning. Wij denken niet alleen met je mee, maar ook altijd een stap vooruit en zijn erop gericht jou zo volledig mogelijk te ontzorgen.

Wij hebben meer dan 70 jaar ervaring in het verkopen.

Haal het maximale uit de verkoop van jouw woning

Tijdens de verkoop van een huis zijn er heel wat zaken waarbij stilgestaan moet worden. Welke verkoopstrategie past het beste bij jou en bij jouw huis? Hoe onderhandel je over de prijs? Wat zijn de valkuilen? Je wilt jouw huis verkopen en natuurlijk voor de beste prijs, aan de beste koper. Bij een verkoopproces komen dus een groot aantal factoren kijken. Wij hebben hier ruim 70 jaar ervaring in en ondersteunen je graag bij een snelle en succesvolle verkoop en zorgen ervoor dat jij het maximale uit de verkoop jouw woning haalt. 

Bezichtiging verkoop makelaar Harderwijk Ermelo

Vrijblijvend adviesgesprek

Wil jij weten wat de do’s en dont’s zijn, een slimme verkoopstrategie is, en met welke risico’s je rekening dient te houden? Tijdens een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek praat een van onze makelaars je graag bij en krijg jij antwoord op al jouw vragen.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen
Verkoop makelaar tekenen koopovereenkomst

Wat kun jij van ons verwachten bij de verkoop van jouw huis? 

  • Gratis en vrijblijvende waardebepaling van jouw woning of bedrijfspand;
  • Professionele aanpak van de verkoop;
  • Het maken van een professionele presentatie;
  • Op tijd de juiste adviezen;
  • Exclusieve behartiging van jouw belangen;
  • Verkoop afgestemd op de marktsituatie;
  • Vermelding op internet, Funda en Social Media;
  • Persoonlijke aandacht en begeleiding;
  • Terugkoppeling van de resultaten;
  • Opstellen van de juridische documentatie;
  • Vanzelfsprekend krijg je de aandacht en de tijd die je mag verwachten bij de verkoop van jouw woning.

1
Kennismaking

Misschien wel het meest belangrijk, de kennismaking. Tijdens de kennismaking komen wij bij jou langs om je wensen en verwachtingen te inventariseren en vertellen we meer over onszelf en onze werkwijze.

2
Marktanalyse

We kijken naar de huidige markt en spreken uit wat onze verwachtingen zijn. Op deze manier krijg jij een duidelijk en compleet beeld van hetgeen wat staat te gebeuren.

3
Verkoopbepalende presentaties

In deze fase zullen wij de verkoop voorbereiden. Er worden onder andere professionele foto's en video’s gemaakt en de teksten worden geschreven. Dit alles om jouw huis zo goed mogelijk in de markt te positioneren.

4
De bezichtiging

Jouw huis staat inmiddels op het internet. Nu is het aan de makelaar om zijn best te doen. Tijdens de bezichtigingen worden alle belangrijke aspecten van het huis met de potentiële kopers besproken. Na elke bezichtiging krijg je van ons een terugkoppeling.

5
Professionele onderhandeling

Iedere onderhandeling is uniek. Wij zullen alles in overleg met jou doen en doen ons uiterste best om voor jou het optimale resultaat te behalen.

6
Koopovereenkomst

Op het moment dat er een mondelinge overeenkomst is bereikt, leggen we dit vast op papier. Dit doen wij in een koopovereenkomst naar het model van de NVM. Lettend op het huis zullen wij de juiste clausules toevoegen. Uiteraard gaan wij hierin zeer secuur te werk en stellen wij een juridisch juiste overeenkomst op.

7
Sleuteloverdracht bij de notaris

Het is zover; de sleuteloverdracht. Deze vindt plaats bij de notaris. Wij lopen de akte van levering na en zorgen dat alles in goede banen wordt geleid.

“Bij Van der Hoek zeggen zij wat ze doen en doen ze wat zij zeggen.” - Dhr. A. Janssen (Ermelo)
IMG_6711
,,Super tevreden over deze makelaar. Van het begin tot het eind heel goed begeleid. Weten hoe de woningmarkt in elkaar steekt. Zeker aan te raden bij verkoop of aankoop van je woning."

Danny en Lisa verkochten hun woning binnen 2 weken!

Danny en Lisa hadden een schitterende woning in Harderwijk op het oog. Van der Hoek heeft er voor gezorgd dat zij dit huis tegen een gunstige prijs konden kopen, maar hierna moest ook hun huidige woning verkocht worden. ”Het contact was soepel en snel, het resultaat nog beter! Van der Hoek heeft ons huis binnen 2 weken verkocht, tegen een prijs waarvan wij alleen maar durfden te dromen” aldus Danny. Ook Lisa was erg tevreden: ,,Super tevreden over deze makelaar. Van het begin tot het eind heel goed begeleid. Weten hoe de woningmarkt in elkaar steekt. Zeker aan te raden bij verkoop of aankoop van je woning.”

Van der hoek

Klaar om samen met ons jouw woning te verkopen? Of heb je een andere vraag? Neem contact op.

Onze deskundige adviseurs staan klaar om met je mee te denken.

Neem contact op
Jan Peter van den Brink

Directeur, Register Makelaar & Register Taxateur

Jan peter van den Brink

janpeter@vanderhoekmakelaardij.nl
Robin van den Brink

Directeur, Register Makelaar & Register Taxateur 

Robin van den Brink

robin@vanderhoekmakelaardij.nl
Ursela Engbersen

Assistent makelaar

Ursela Engbersen

ursela@vanderhoekmakelaardij.nl
Stef Schuil

Kandidaat Register Makelaar

Stef Schuil

stef@vanderhoekmakelaardij.nl
Sylvia Keijzer

Medewerkster afdeling verhuur

Sylvia Keijzer - Luiting

sylvia@vanderhoekmakelaardij.nl
SBF_Van der Hoek Makelaars 2023 LR-2-2

Medewerkster verhuur & binnendienst

Julia van Losenoord

julia@vanderhoekmakelaardij.nl
Esther Nicolai

Medewerkster binnendienst

Esther Nicolai - ter Steeg

esther@vanderhoekmakelaardij.nl
Peter Besselsen

Fotograaf

Peter Besselsen

info@vanderhoekmakelaardij.nl