IMG_6711
,,Super tevreden over deze makelaar. Van het begin tot het eind heel goed begeleid. Weten hoe de woningmarkt in elkaar steekt. Zeker aan te raden bij verkoop of aankoop van je woning."

Danny en Lisa verkochten hun woning binnen 2 weken!

Danny en Lisa hadden een schitterende woning in Harderwijk op het oog. Van der Hoek heeft er voor gezorgd dat zij dit huis tegen een gunstige prijs konden kopen, maar hierna moest ook hun huidige woning verkocht worden. ”Het contact was soepel en snel, het resultaat nog beter! Van der Hoek heeft ons huis binnen 2 weken verkocht, tegen een prijs waarvan wij alleen maar durfden te dromen” aldus Danny. Ook Lisa was erg tevreden: ,,Super tevreden over deze makelaar. Van het begin tot het eind heel goed begeleid. Weten hoe de woningmarkt in elkaar steekt. Zeker aan te raden bij verkoop of aankoop van je woning.”

Of je nu op zoek bent naar je eerste huis of dat je wil doorstromen op de woningmarkt: iedereen heeft zijn eigen redenen om op zoek te gaan naar een woning.
Klantverhalen Luc Maesa
Nooit gedacht dat we ons droomhuis konden kopen in de huidige markt, maar met deze toppers is het toch gelukt!

Luc & Maesa kochten hun droomwoning samen met Van der Hoek

Luc & Maesa waren nog niet actief op de woningmarkt. Toen zij hun droomwoning op Funda zagen, wisten zij niet hoe snel ze moesten zijn. Door de oververhitte markt was dit erg spannend. Er waren meerdere geïnteresseerde in de woning. Dankzij de aankoopstrategie van Van der Hoek hebben zij hun droomwoning kunnen kopen.

Niet alleen tegen ons zijn de klantverhalen lovend ook op Funda praten zij vol lof over Van der Hoek:
Staat jouw ervaring binnenkort ook tussen onze klantverhalen?
Van der hoek

Klaar om samen met ons je (t)huis te vinden? Of heb je een andere vraag? Neem contact op.

Onze deskundige adviseurs staan klaar om met je mee te denken.

Neem contact op