Verkocht
Ermelo – Nieuw Klarenbeek 2 – Hoofdfoto
Ermelo – Nieuw Klarenbeek 2 – Foto

Oppervlakte

109 m2

Inhoud

478 m3

Slaapkamers

2

Omschrijving

Deze twee-onder-één-kap woning heeft een woonoppervlakte van 109 m² en ligt op een perceel van 529 m². Net als alle andere woningen bevindt de slaapkamer en de badkamer zich op de begane grond. Bij deze twee-onder-één-kap kan je daarnaast ook nog eens genieten van de prachtige tuin.

Nieuw Klarenbeek biedt een unieke kans om te wonen in een (bijna) energie neutrale woning die tegelijkertijd landelijk en ruim gelegen is. Dit project ligt op slechts tien minuten afstand van het gezellige centrum van Ermelo met al haar voorzieningen en direct naast het bos van Landgoed Oud Groevenbeek, waar u kunt genieten van de prachtige natuur van de Veluwe.

De woningen op Nieuw Klarenbeek zijn ruim opgezet en variëren in grootte van 95 m² tot 117m². De kaveloppervlaktes variëren van 126 m² tot 901 m². De gebouwen zijn verdeeld in twee blokken van drie woningen en één blok van twee woningen. De gevels zijn deels uitgevoerd in hout en beschikken over royale raampartijen, waardoor er een landelijke uitstraling ontstaat.

Er worden in totaal 8 woningen gebouwd, waarvan twee-onder-een-kap-, vier hoek- en twee middenwoningen. Hiervan zijn de bouwnummers 1, 2, 3 en 5 nog beschikbaar.

De woningen worden BENG gebouwd en zijn daarom bijna energieneutraal en volledig geïsoleerd. Bovendien zijn deze allemaal voorzien van een slaapkamer en badkamer op de begane grond, wat de dit project levensloopbestendig maakt.

De woningen worden exclusief keuken opgeleverd en er is een stelpost opgenomen voor de badkamer.

Op het hofje zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar en is er een gezamenlijk bijgebouw. Daarnaast is er een gezamenlijke moestuin en een boomgaard, hier is het mogelijk om uw eigen groenten en fruit te verbouwen. Op het hofje ‘’Nieuw Klarenbeek’’ staat samen oud worden en elkaar helpen centraal, de woningen zijn dan ook bestemd voor 55-plussers.

Kenmerken woning:
-Woonoppervlakte van circa 109 m².
-Kavel van circa 529 m² met een tuin op het zuiden.
-Slaap- en badkamer op de begane grond.
-Energiezuinige woning.
-Schitterende ligging in een landelijke omgeving.
-Diverse uitbreidingsmogelijkheden.
-Gelegen in de nabij omgeving van Ermelo, Harderwijk en Putten.

+Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Status
Verkocht
Koopprijs
€ 682.500,-

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Twee onder één kapwoning
Bouwjaar
2024
Ligging
Aan rustige weg, Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen

Indeling

Gebruiksoppervlakte
109 m2
Perceeloppervlakte
529 m2
Externe bergruimte
6 m2
Inhoud
478 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
2