Verkocht
Ermelo – Nieuw Klarenbeek 4 – Hoofdfoto
Ermelo – Nieuw Klarenbeek 4 – Foto 3
Ermelo – Nieuw Klarenbeek 4 – Foto 4
Ermelo – Nieuw Klarenbeek 4 – Foto
Ermelo – Nieuw Klarenbeek 4 – Foto 2

Oppervlakte

95 m2

Inhoud

379 m3

Slaapkamers

1

Omschrijving

Acht levensloopbestendige, bijna energie neutrale nieuwbouwwoningen met een landelijke uitstraling op royale kavels in het buitengebied van Ermelo.

Nieuw Klarenbeek biedt een unieke kans om te wonen in een (bijna) energie neutrale woning die tegelijkertijd landelijk en ruim gelegen is. Dit project ligt op slechts tien minuten afstand van het gezellige centrum van Ermelo met al haar voorzieningen en direct naast het bos van Landgoed Oud Groevenbeek, waar u kunt genieten van de prachtige natuur van de Veluwe.

De woningen op Nieuw Klarenbeek zijn ruim opgezet en variëren in grootte van 94,7 m² tot 117,2 m². De kaveloppervlaktes variëren van 126 m² tot 901 m². De gebouwen zijn verdeeld in twee blokken van drie woningen en één blok van twee woningen. De gevels van de woningen hebben een houten uitstraling en beschikken over royale raampartijen, wat zorgt voor een landelijke sfeer.

Er worden in totaal 8 woningen gebouwd, waarvan twee twee-onder-een-kap woningen, vier hoekwoningen en twee middenwoningen.

Alle woningen worden BENG gebouwd en zijn daarom bijna energieneutraal en volledig geïsoleerd. Bovendien zijn alle woningen voorzien van een slaapkamer en badkamer op de begane grond, wat de woningen levensloopbestendig maakt.
De woningen worden exclusief keuken opgeleverd en er is een stelpost van €5.000,- voor de badkamer.

Op het hofje zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar en er zijn diverse gezamenlijke bijgebouwen. Ook is er een gezamenlijke moestuin en kas, waar u uw eigen groenten en fruit kunt verbouwen.

De aanvang van de sloopwerkzaamheden start naar verwachting in september 2023 en de oplevering wordt verwacht in het vierde kwartaal van 2024. De woningen worden bovendien gebouwd onder bouwgarant.
Dit project is ontworpen door Veluwse Architecten en wordt gebouwd door Van Panhuis Bouw.

Wilt u meer informatie over dit project? Neem dan contact op met Van der Hoek Makelaardij. Zij staan u graag te woord en kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden die Nieuw Klarenbeek u biedt.

+Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Status
Verkocht
Koopprijs
€ 430.000,-

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Bouwjaar
2024
Ligging
Aan rustige weg, Buiten bebouwde kom

Indeling

Gebruiksoppervlakte
95 m2
Perceeloppervlakte
271 m2
Externe bergruimte
6 m2
Inhoud
379 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
1
Aantal woonlagen
2