Verkocht
Ermelo – Nieuw Klarenbeek 5 – Hoofdfoto
Ermelo – Nieuw Klarenbeek 5 – Foto
Ermelo – Nieuw Klarenbeek 5 – Foto 2
Ermelo – Nieuw Klarenbeek 5 – Foto 5
Ermelo – Nieuw Klarenbeek 5 – Foto 3
Ermelo – Nieuw Klarenbeek 5 – Foto 4

Oppervlakte

95 m2

Inhoud

394 m3

Slaapkamers

1

Omschrijving

Deze hoekwoning gelegen op een perceel van 323 m² kijkt uit over het weiland en de moestuin van het hof. De woonoppervlakte van deze hoek bedraagt 95 m². Net als alle andere woningen bevindt de slaapkamer en de badkamer zich op de begane grond. Op de tweede etage is nog een extra kamer te realiseren.

Nieuw Klarenbeek biedt een unieke kans om te wonen in een (bijna) energie neutrale woning die tegelijkertijd landelijk en ruim gelegen is. Dit project ligt op slechts tien minuten afstand van het gezellige centrum van Ermelo met al haar voorzieningen en direct naast het bos van Landgoed Oud Groevenbeek, waar u kunt genieten van de prachtige natuur van de Veluwe.

De woningen op Nieuw Klarenbeek zijn ruim opgezet en variëren in grootte van 95 m² tot 117m². De kaveloppervlaktes variëren van 126 m² tot 901 m². De gebouwen zijn verdeeld in twee blokken van drie woningen en één blok van twee woningen. De gevels zijn deels uitgevoerd in hout en beschikken over royale raampartijen, waardoor er een landelijke uitstraling ontstaat.

Er worden in totaal 8 woningen gebouwd, waarvan twee-onder-een-kap-, vier hoek- en twee middenwoningen. Hiervan zijn de bouwnummers 1, 2, 3 en 5 nog beschikbaar.

De woningen worden BENG gebouwd en zijn daarom bijna energieneutraal en volledig geïsoleerd. Bovendien zijn deze allemaal voorzien van een slaapkamer en badkamer op de begane grond, wat de dit project levensloopbestendig maakt.
De woningen worden exclusief keuken opgeleverd en er is een stelpost opgenomen voor de badkamer.

Op het hofje zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar en is er een gezamenlijk bijgebouw. Daarnaast is er een gezamenlijke moestuin en een boomgaard, hier is het mogelijk om uw eigen groenten en fruit te verbouwen. Op het hofje ‘’Nieuw Klarenbeek’’ staat samen oud worden en elkaar helpen centraal, de woningen zijn dan ook bestemd voor 55-plussers.

+Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Status
Verkocht
Koopprijs
€ 535.000,-

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Hoekwoning
Bouwjaar
2024
Ligging
Aan rustige weg, Buiten bebouwde kom

Indeling

Gebruiksoppervlakte
95 m2
Perceeloppervlakte
287 m2
Externe bergruimte
6 m2
Inhoud
394 m3
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal woonlagen
2