Verkocht o.v.
Harderwijk – C5100 plus – Lelyhaven 1017 – Hoofdfoto
Harderwijk – C5100 plus – Lelyhaven 1017 – Foto 2
Harderwijk – C5100 plus – Lelyhaven 1017 – Foto 3
Harderwijk – C5100 plus – Lelyhaven 1017 – Foto
Harderwijk – C5100 plus – Lelyhaven 1017 – Foto 6
Harderwijk – C5100 plus – Lelyhaven 1017 – Foto 4
Harderwijk – C5100 plus – Lelyhaven 1017 – Foto 5

Oppervlakte

120 m2

Inhoud

504 m3

Slaapkamers

3

Omschrijving

VERKOOPINFORMATIE OP DE PROJECTWEBSITE
– De algemene verkoopinformatie, zoals de sfeerbrochure, definitieve prijslijst, inschrijfprocedure en de informatie over het energiesysteem/zonnepanelen vind je bij de downloads op de website;
– De woningspecifieke informatie, zoals tekeningen, een technische omschrijving en de optielijst, vind je terug bij de documenten in de woningselector.

INSCHRIJVEN/TOEWIJZINGEN
De eerste inschrijftermijn is gesloten! We hebben veel inschrijvingen ontvangen en daarom konden we niet iedereen een woning toewijzen. De kandidaten die een woning toegewezen hebben gekregen worden uitgenodigd voor een persoonlijk verkoopgesprek met één van de makelaars.
Wanneer een woning weer beschikbaar komt, dan wordt deze opnieuw toegewezen. Het kan dus zijn dat je in een later stadium alsnog benaderd wordt. Inschrijven kun dus ook nog steeds, wel alleen als reserve-kandidaat.

OMSCHRIJVING
Een woning met karakter aan de gezellige Lelyhaven! Woon je straks in deze beauty met de allure van een grachtenpand door het extra hoge plafond (beg. gr) van bijna 4 meter hoog? Via de mooie raampartijen valt het licht prachtig binnen.

Je komt binnen in de hal met toilet en trap naar boven. De keuken bevindt zich aan de voorkant, van waaruit je zicht hebt op de Lelyhaven. De woonkamer is tuingericht en heeft een loopdeur naar je vrij diepe stadstuin. Daar kun je wat leuks van maken!

Op de 1e verdieping zijn drie slaapkamers en een complete badkamer met douche, wastafel en tweede toilet. Via de vaste trap kom je op de 2e verdieping. Vanwege de karakteristieke puntgevel aan de voorzijde heb je hier lekker veel ruimte. Wat kun je hier veel kanten mee op!

Je auto parkeer je op je eigen parkeerplaats in het groen aangelegde hofje. En de berging staat achterin je stadstuin.

PRIJZEN
De vermelde prijzen zijn exclusief het energiesysteem en de zonnepanelen. Je koopt een huis met duurzame warmte. Je bent verplicht om de energievoorziening te kopen of te huren met de door Van Wijnen geselecteerde warmteleverancier ‘Duurzaam Opgewekt’.

Alle verkoopinformatie en de prijslijst staan online op de projectwebsite.

+Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Status
Verkocht onder voorbehoud
Koopprijs
€ 520.000,-

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Soort woning
Herenhuis
Type woning
Tussenwoning
Bouwjaar
2025
Ligging
In centrum

Indeling

Gebruiksoppervlakte
120 m2
Inhoud
504 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3