Verkocht o.v.
Harderwijk – C5100 plus – Lelyhaven 1027 – Hoofdfoto
Harderwijk – C5100 plus – Lelyhaven 1027 – Foto
Harderwijk – C5100 plus – Lelyhaven 1027 – Foto 5
Harderwijk – C5100 plus – Lelyhaven 1027 – Foto 3
Harderwijk – C5100 plus – Lelyhaven 1027 – Foto 2
Harderwijk – C5100 plus – Lelyhaven 1027 – Foto 6
Harderwijk – C5100 plus – Lelyhaven 1027 – Foto 4

Oppervlakte

116 m2

Inhoud

487 m3

Slaapkamers

3

Omschrijving

VERKOOPINFORMATIE OP DE PROJECTWEBSITE
– De algemene verkoopinformatie, zoals de sfeerbrochure, definitieve prijslijst, inschrijfprocedure en de informatie over het energiesysteem/zonnepanelen vind je bij de downloads op de website;
– De woningspecifieke informatie, zoals tekeningen, een technische omschrijving en de optielijst, vind je terug bij de documenten in de woningselector.

INSCHRIJVEN/TOEWIJZINGEN
De eerste inschrijftermijn is gesloten! We hebben veel inschrijvingen ontvangen en daarom konden we niet iedereen een woning toewijzen. De kandidaten die een woning toegewezen hebben gekregen worden uitgenodigd voor een persoonlijk verkoopgesprek met één van de makelaars.
Wanneer een woning weer beschikbaar komt, dan wordt deze opnieuw toegewezen. Het kan dus zijn dat je in een later stadium alsnog benaderd wordt. Inschrijven kun dus ook nog steeds, wel alleen als reserve-kandidaat.

OMSCHRIJVING
Deze woning heeft de allure van een grachtenpand door het extra hoge plafond van bijna 4 meter hoog op de begane grond. Via de mooie raampartijen valt het licht prachtig binnen.

Je komt binnen in de hal met toilet en trap naar boven. De keuken bevindt zich aan de voorkant, van waaruit je zicht hebt op de Lelyhaven. De woonkamer is tuingericht en heeft een loopdeur naar je bescheiden stadstuin inclusief berging op het zuidwesten. Een perfecte woning voor wie geen groene vingers heeft, want de stadstuin is echt bescheiden van afmeting. Maak er een lekker terras voor fijne avonden met vrienden en/of kinderen van, want je hebt de middag/avondzon.
Op de 1e verdieping zijn drie slaapkamers en een complete badkamer met douche, wastafel en tweede toilet. Via de vaste trap kom je op de 2e verdieping. Wat kun je hier nog veel kanten mee op!

Je auto parkeer je op je eigen parkeerplaats in het groen aangelegde hofje.

PRIJZEN
De vermelde prijzen zijn exclusief het energiesysteem en de zonnepanelen. Je koopt een huis met duurzame warmte. Je bent verplicht om de energievoorziening te kopen of te huren met de door Van Wijnen geselecteerde warmteleverancier ‘Duurzaam Opgewekt’.

Alle verkoopinformatie en de prijslijst staan online op de projectwebsite.

+Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Status
Verkocht onder voorbehoud
Koopprijs
€ 487.500,-

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Soort woning
Herenhuis
Type woning
Tussenwoning
Bouwjaar
2025
Ligging
In centrum

Indeling

Gebruiksoppervlakte
116 m2
Inhoud
487 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3