Onder optie
Harderwijk – C5100 Special – Jan van Dikrstraat 3097 – Hoofdfoto
Harderwijk – C5100 Special – Jan van Dikrstraat 3097 – Foto
Harderwijk – C5100 Special – Jan van Dikrstraat 3097 – Foto 3
Harderwijk – C5100 Special – Jan van Dikrstraat 3097 – Foto 2

Oppervlakte

118 m2

Inhoud

458 m3

Slaapkamers

3

Omschrijving

VERKOOPINFORMATIE OP DE PROJECTWEBSITE
– De algemene verkoopinformatie, zoals de sfeerbrochure, definitieve prijslijst, inschrijfprocedure en de informatie over het energiesysteem/zonnepanelen vind je bij de downloads op de website;
– De woningspecifieke informatie, zoals tekeningen, een technische omschrijving en de optielijst, vind je terug bij de documenten in de woningselector.

INSCHRIJVEN/TOEWIJZINGEN
De eerste inschrijftermijn is gesloten! We hebben veel inschrijvingen ontvangen en daarom konden we niet iedereen een woning toewijzen. De kandidaten die een woning toegewezen hebben gekregen worden uitgenodigd voor een persoonlijk verkoopgesprek met één van de makelaars.
Wanneer een woning weer beschikbaar komt, dan wordt deze opnieuw toegewezen. Het kan dus zijn dat je in een later stadium alsnog benaderd wordt. Inschrijven kun dus ook nog steeds, wel alleen als reserve-kandidaat.

OMSCHRIJVING
Deze special ligt aan de Jan van Dirkstraat. De bijzondere vorm van deze woning, die naar de achterkant steeds breder wordt, maakt de woonkamer van deze woning verrassend ruim.

Deze extra breedte zie je ook terug in de tuin. Deze ligt op het zuidoosten, zodat je vroeg in de ochtend al van het zonnetje kunt genieten. Op de verdieping liggen drie slaapkamers en een badkamer. Een vaste trap geeft toegang tot een ruime 2e verdieping met voldoende ruimte voor meerdere kamers.

De parkeerplaats ligt achter de woning op het groene parkeerhof.

PRIJZEN
De vermelde prijzen zijn exclusief het energiesysteem en de zonnepanelen. Je koopt een huis met duurzame warmte. Je bent verplicht om de energievoorziening te kopen of te huren met de door Van Wijnen geselecteerde warmteleverancier ‘Duurzaam Opgewekt’.

Alle verkoopinformatie en de prijslijst staan online op de projectwebsite.

+Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Status
Onder optie
Koopprijs
€ 445.000,-

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Soort woning
Herenhuis
Type woning
Tussenwoning
Bouwjaar
2025
Ligging
In centrum

Indeling

Gebruiksoppervlakte
118 m2
Inhoud
458 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3