Te koop
Harderwijk – C6000 – Evert Wortelplein 3068 – Hoofdfoto
Harderwijk – C6000 – Evert Wortelplein 3068 – Foto
Harderwijk – C6000 – Evert Wortelplein 3068 – Foto 4
Harderwijk – C6000 – Evert Wortelplein 3068 – Foto 3
Harderwijk – C6000 – Evert Wortelplein 3068 – Foto 2

Oppervlakte

140 m2

Inhoud

510 m3

Slaapkamers

3

Omschrijving

VERKOOPINFORMATIE OP DE PROJECTWEBSITE
– De algemene verkoopinformatie, zoals de sfeerbrochure, definitieve prijslijst, inschrijfprocedure en de informatie over het energiesysteem/zonnepanelen vind je bij de downloads op de website;
– De woningspecifieke informatie, zoals tekeningen, een technische omschrijving en de optielijst, vind je terug bij de documenten in de woningselector.

INSCHRIJVEN/TOEWIJZINGEN
De eerste inschrijftermijn is gesloten! We hebben veel inschrijvingen ontvangen en daarom konden we niet iedereen een woning toewijzen. De kandidaten die een woning toegewezen hebben gekregen worden uitgenodigd voor een persoonlijk verkoopgesprek met één van de makelaars.
Wanneer een woning weer beschikbaar komt, dan wordt deze opnieuw toegewezen. Het kan dus zijn dat je in een later stadium alsnog benaderd wordt. Inschrijven kun dus ook nog steeds, wel alleen als reserve-kandidaat.

OMSCHRIJVING
Zoek je ruimte dan is deze brede woning echt iets voor jou.

Door de hoge ramen in de keuken kijk je heerlijk uit over het groene Evert Wortelplein. Voor de deur heb je een Delftse stoep met ruimte voor een plantenbak of tuinbankje. Hier kun je ’s avonds nog even lekker in de zon zitten, zien wat er voorb? komt en een praatje maken met de buren. Lekker stads.

De woonkamer is tuingericht en grenst aan je eigen stadse tuin. Op de 1e verdieping drie lekkere slaapkamers en een complete badkamer. De 2e verdieping kun je nog naar eigen wens inrichten. Je eigen berging en parkeerplaats liggen aan de achterzijde van de woning.

PRIJZEN
De vermelde prijzen zijn exclusief het energiesysteem en de zonnepanelen. Je koopt een huis met duurzame warmte. Je bent verplicht om de energievoorziening te kopen of te huren met de door Van Wijnen geselecteerde warmteleverancier ‘Duurzaam Opgewekt’.

Alle verkoopinformatie en de prijslijst staan online op de projectwebsite.

+Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Koopprijs
€ 520.000,-

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Soort woning
Herenhuis
Type woning
Tussenwoning
Bouwjaar
2025
Ligging
In centrum

Indeling

Gebruiksoppervlakte
140 m2
Inhoud
510 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3