Onder optie
Harderwijk – D5400 – Lelyhaven 1023 – Hoofdfoto
Harderwijk – D5400 – Lelyhaven 1023 – Foto 3
Harderwijk – D5400 – Lelyhaven 1023 – Foto
Harderwijk – D5400 – Lelyhaven 1023 – Foto 2
Harderwijk – D5400 – Lelyhaven 1023 – Foto 5
Harderwijk – D5400 – Lelyhaven 1023 – Foto 4

Oppervlakte

171 m2

Inhoud

615 m3

Slaapkamers

3

Omschrijving

VERKOOPINFORMATIE OP DE PROJECTWEBSITE
– De algemene verkoopinformatie, zoals de sfeerbrochure, definitieve prijslijst, inschrijfprocedure en de informatie over het energiesysteem/zonnepanelen vind je bij de downloads op de website;
– De woningspecifieke informatie, zoals tekeningen, een technische omschrijving en de optielijst, vind je terug bij de documenten in de woningselector.

INSCHRIJVEN/TOEWIJZINGEN
De eerste inschrijftermijn is gesloten! We hebben veel inschrijvingen ontvangen en daarom konden we niet iedereen een woning toewijzen. De kandidaten die een woning toegewezen hebben gekregen worden uitgenodigd voor een persoonlijk verkoopgesprek met één van de makelaars.
Wanneer een woning weer beschikbaar komt, dan wordt deze opnieuw toegewezen. Het kan dus zijn dat je in een later stadium alsnog benaderd wordt. Inschrijven kun dus ook nog steeds, wel alleen als reserve-kandidaat.

OMSCHRIJVING
Een nieuw woningtype en wat voor een! Aan de Lelyhaven ligt dit herenhuis met de woonkamer op de 1e verdieping, met een prachtig uitzicht over de haven.

Droom je al jaren van een aparte woon/leef keuken? Dan staat in dit huis de hele begane grond tot je beschikking. Maar wil je liever werkruimte of een aparte speelkamer maken, dan is dat natuurlijk ook een mogelijkheid. Het wooncomfort van dit enorme huis is verdeeld over vier woonlagen en bedraagt circa 171 m². Op de 2e verdieping liggen drie ruime slaapkamers en een volledige badkamer. De 3e verdieping kun je nog volledig naar eigen inzicht inrichten. Er is voldoende ruimte voor nog eens twee slaapkamers. Ruimte genoeg!

De stadstuin is bescheiden, zoals past bij stads wonen. Uiteraard heb je voldoende plek voor een lekker loungeterras op het zonnige zuidwesten. De eigen berging en een parkeerplaats mogen niet ontbreken.

PRIJZEN
De vermelde prijzen zijn exclusief het energiesysteem en de zonnepanelen. Je koopt een huis met duurzame warmte. Je bent verplicht om de energievoorziening te kopen of te huren met de door Van Wijnen geselecteerde warmteleverancier ‘Duurzaam Opgewekt’.

Alle verkoopinformatie en de prijslijst staan online op de projectwebsite.

+Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Status
Onder optie
Koopprijs
€ 645.000,-

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Soort woning
Herenhuis
Type woning
Tussenwoning
Bouwjaar
2025
Ligging
In centrum

Indeling

Gebruiksoppervlakte
171 m2
Inhoud
615 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
4