Verkocht o.v.
Harderwijk – F6000 plus – Lelyhaven 1028 – Hoofdfoto
Harderwijk – F6000 plus – Lelyhaven 1028 – Foto 2
Harderwijk – F6000 plus – Lelyhaven 1028 – Foto
Harderwijk – F6000 plus – Lelyhaven 1028 – Foto 3
Harderwijk – F6000 plus – Lelyhaven 1028 – Foto 5
Harderwijk – F6000 plus – Lelyhaven 1028 – Foto 4
Harderwijk – F6000 plus – Lelyhaven 1028 – Foto 6

Oppervlakte

157 m2

Inhoud

675 m3

Slaapkamers

3

Omschrijving

VERKOOPINFORMATIE OP DE PROJECTWEBSITE
– De algemene verkoopinformatie, zoals de sfeerbrochure, definitieve prijslijst, inschrijfprocedure en de informatie over het energiesysteem/zonnepanelen vind je bij de downloads op de website;
– De woningspecifieke informatie, zoals tekeningen, een technische omschrijving en de optielijst, vind je terug bij de documenten in de woningselector.

INSCHRIJVEN/TOEWIJZINGEN
De eerste inschrijftermijn is gesloten! We hebben veel inschrijvingen ontvangen en daarom konden we niet iedereen een woning toewijzen. De kandidaten die een woning toegewezen hebben gekregen worden uitgenodigd voor een persoonlijk verkoopgesprek met één van de makelaars.
Wanneer een woning weer beschikbaar komt, dan wordt deze opnieuw toegewezen. Het kan dus zijn dat je in een later stadium alsnog benaderd wordt. Inschrijven kun dus ook nog steeds, wel alleen als reserve-kandidaat.

OMSCHRIJVING
Hét succes van de 1e fase. Aan de Ir. Lelykade in Ons Stadsgezicht komen twee brede, statige herenhuizen met een indeling die gemaakt is voor levensgenieters.

Achter de woningen gaat een buitenplaats schuil waar je heerlijk in het zonnetje zit. Parkeren doe je op je parkeerplaats in het hof achter het huis.

Bij beide woningen is veel aandacht besteed aan de detaillering in het metselwerk en de vormen van de ramen. Daarnaast is de verdiepingshoogte van bijna 4 meter hoog op de begane grond opvallend. Gloednieuw wonen met de allure van een 100 jaar oud herenhuis. Waar je ook bent, schijnt het licht heerlijk binnen via de grote raampartijen.

Je komt dit huis binnen via de ruime hal in het midden van het huis. Als je het woongedeelte instapt, kijk je via het grote raam gelijk door naar je buitenplaats. Aan de ene kant van het huis is de eetkeuken en aan de andere kant ruimte voor een riante zitkamer. Op de 1e verdieping vind je drie slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en tweede toilet. Doordat dit huis 5,70 meter diepte heeft, zijn de slaapkamers heerlijk ruim. Via een vaste trap kom je op de 2e verdieping, waar we al een aansluiting hebben gemaakt voor de wasmachine en droger.

PRIJZEN
De vermelde prijzen zijn exclusief het energiesysteem en de zonnepanelen. Je koopt een huis met duurzame warmte. Je bent verplicht om de energievoorziening te kopen of te huren met de door Van Wijnen geselecteerde warmteleverancier ‘Duurzaam Opgewekt’.

Alle verkoopinformatie en de prijslijst staan online op de projectwebsite.

+Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Status
Verkocht onder voorbehoud
Koopprijs
€ 710.000,-

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Soort woning
Herenhuis
Type woning
Tussenwoning
Bouwjaar
2025
Ligging
In centrum

Indeling

Gebruiksoppervlakte
157 m2
Inhoud
675 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3