Onder optie
Harderwijk – LLB – Begijnhof 2039 – Hoofdfoto
Harderwijk – LLB – Begijnhof 2039 – Foto
Harderwijk – LLB – Begijnhof 2039 – Foto 4
Harderwijk – LLB – Begijnhof 2039 – Foto 2
Harderwijk – LLB – Begijnhof 2039 – Foto 3
Harderwijk – LLB – Begijnhof 2039 – Foto 5

Oppervlakte

103 m2

Inhoud

439 m3

Slaapkamers

1

Omschrijving

VERKOOPINFORMATIE OP DE PROJECTWEBSITE
– De algemene verkoopinformatie, zoals de sfeerbrochure, definitieve prijslijst, inschrijfprocedure en de informatie over het energiesysteem/zonnepanelen vind je bij de downloads op de website;
– De woningspecifieke informatie, zoals tekeningen, een technische omschrijving en de optielijst, vind je terug bij de documenten in de woningselector.

INSCHRIJVEN/TOEWIJZINGEN
De eerste inschrijftermijn is gesloten! We hebben veel inschrijvingen ontvangen en daarom konden we niet iedereen een woning toewijzen. De kandidaten die een woning toegewezen hebben gekregen worden uitgenodigd voor een persoonlijk verkoopgesprek met één van de makelaars.
Wanneer een woning weer beschikbaar komt, dan wordt deze opnieuw toegewezen. Het kan dus zijn dat je in een later stadium alsnog benaderd wordt. Inschrijven kun dus ook nog steeds, wel alleen als reserve-kandidaat.

OMSCHRIJVING
Deze levensloopbestendige (LLB) hoekwoning ligt aan het Zwarte Janushof.

Op de begane grond zijn de woonkamer, keuken, bad- en slaapkamer gesitueerd. Daarmee kun je volledig gelijkvloers wonen. Op de verdieping is er nog volop ruimte. Dus een extra logeerkamer? Of een tweede slaapkamer, een werkkamer of hobbykamer? Ja hoor, het kan. De LLB woning is door zijn indeling uitermate geschikt voor de senior.

Het leuke aan deze woningen is dat ze aan een autovrij hof liggen. Hier ontmoet je andere buurtbewoners en ben je nooit alleen. Achter het huis gaat een bescheiden buitenruimte (zuidoost ligging) schuil, voorzien van berging. Op de binnenhof heb je je eigen parkeerplaats, pal achter je woning.

PRIJZEN
De vermelde prijzen zijn exclusief het energiesysteem en de zonnepanelen. Je koopt een huis met duurzame warmte. Je bent verplicht om de energievoorziening te kopen of te huren met de door Van Wijnen geselecteerde warmteleverancier ‘Duurzaam Opgewekt’.

Alle verkoopinformatie en de prijslijst staan online op de projectwebsite.

+Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Status
Onder optie
Koopprijs
€ 365.000,-

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Soort woning
Herenhuis
Type woning
Hoekwoning
Bouwjaar
2025
Ligging
In centrum

Indeling

Gebruiksoppervlakte
103 m2
Inhoud
439 m3
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal woonlagen
2