Verkocht o.v.
Harderwijk – Parel – Lelyhaven 1029 – Hoofdfoto
Harderwijk – Parel – Lelyhaven 1029 – Foto 2
Harderwijk – Parel – Lelyhaven 1029 – Foto 3
Harderwijk – Parel – Lelyhaven 1029 – Foto
Harderwijk – Parel – Lelyhaven 1029 – Foto 4

Oppervlakte

228 m2

Inhoud

840 m3

Slaapkamers

3

Omschrijving

VERKOOPINFORMATIE OP DE PROJECTWEBSITE
– De algemene verkoopinformatie, zoals de sfeerbrochure, definitieve prijslijst, inschrijfprocedure en de informatie over het energiesysteem/zonnepanelen vind je bij de downloads op de website;
– De woningspecifieke informatie, zoals tekeningen, een technische omschrijving en de optielijst, vind je terug bij de documenten in de woningselector.

INSCHRIJVEN/TOEWIJZINGEN
De eerste inschrijftermijn is gesloten! We hebben veel inschrijvingen ontvangen en daarom konden we niet iedereen een woning toewijzen. De kandidaten die een woning toegewezen hebben gekregen worden uitgenodigd voor een persoonlijk verkoopgesprek met één van de makelaars.
Wanneer een woning weer beschikbaar komt, dan wordt deze opnieuw toegewezen. Het kan dus zijn dat je in een later stadium alsnog benaderd wordt. Inschrijven kun dus ook nog steeds, wel alleen als reserve-kandidaat.

OMSCHRIJVING
Deze unieke woning straalt echt allure uit. Pronkend op de hoek van de Jottergracht en de Ir. Lelykade en met zicht op de brede watergang is dit echt dé “eye-catcher” van Ons Stadsgezicht. Maar liefst vier woonlagen staan garant voor heel veel wooncomfort.

Door de bijzondere indeling biedt deze parel de royale woonkamer met dakterras op de verdieping en een heerlijke woonkeuken op de begane grond. Op de 2e verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een compleet ingerichte badkamer. De 3e verdieping is één grote ruimte en leent deze verdieping zich uitstekend als werkkamer, extra slaapkamer of chill ruimte.

Naast de mooie details in de architectuur heeft deze woning ook een dakterras én een stadstuin én een berging én een parkeerplaats.

PRIJZEN
De vermelde prijzen zijn exclusief het energiesysteem en de zonnepanelen. Je koopt een huis met duurzame warmte. Je bent verplicht om de energievoorziening te kopen of te huren met de door Van Wijnen geselecteerde warmteleverancier ‘Duurzaam Opgewekt’.

Alle verkoopinformatie en de prijslijst staan online op de projectwebsite.

+Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Status
Verkocht onder voorbehoud
Koopprijs
€ 760.000,-

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Soort woning
Herenhuis
Type woning
Hoekwoning
Bouwjaar
2025
Ligging
In centrum

Indeling

Gebruiksoppervlakte
228 m2
Inhoud
840 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
4