Te koop
Harderwijk – Poort – Evert Wortelplein 3070 – Hoofdfoto
Harderwijk – Poort – Evert Wortelplein 3070 – Foto
Harderwijk – Poort – Evert Wortelplein 3070 – Foto 4
Harderwijk – Poort – Evert Wortelplein 3070 – Foto 2
Harderwijk – Poort – Evert Wortelplein 3070 – Foto 3
Harderwijk – Poort – Evert Wortelplein 3070 – Foto 5
Harderwijk – Poort – Evert Wortelplein 3070 – Foto 6

Oppervlakte

155 m2

Inhoud

645 m3

Slaapkamers

4

Omschrijving

VERKOOPINFORMATIE OP DE PROJECTWEBSITE
– De algemene verkoopinformatie, zoals de sfeerbrochure, definitieve prijslijst, inschrijfprocedure en de informatie over het energiesysteem/zonnepanelen vind je bij de downloads op de website;
– De woningspecifieke informatie, zoals tekeningen, een technische omschrijving en de optielijst, vind je terug bij de documenten in de woningselector.

INSCHRIJVEN/TOEWIJZINGEN
De eerste inschrijftermijn is gesloten! We hebben veel inschrijvingen ontvangen en daarom konden we niet iedereen een woning toewijzen. De kandidaten die een woning toegewezen hebben gekregen worden uitgenodigd voor een persoonlijk verkoopgesprek met één van de makelaars.
Wanneer een woning weer beschikbaar komt, dan wordt deze opnieuw toegewezen. Het kan dus zijn dat je in een later stadium alsnog benaderd wordt. Inschrijven kun dus ook nog steeds, wel alleen als reserve-kandidaat.
OMSCHRIJVING
Wat een gaaf huis is dit! Deze woning valt op de door de brede woonkamer direct grenzend aan het autovrije Zwarte Janushof. Maar ook aan de voorzijde geen auto’s want het Evert Wortelplein is ook autovrij. En dat midden in de stad!

De woning heeft een woonkamer en keuken op de begane grond. Op de 1e verdieping zijn twee slaapkamers, een badkamer en een ruimte overloop met toegang tot het dakterras. Op de 2e verdieping zijn nog eens twee kamers. Een berging voor de fietsen en een parkeerplaats horen er natuurlijk bij.

PRIJZEN
De vermelde prijzen zijn exclusief het energiesysteem en de zonnepanelen. Je koopt een huis met duurzame warmte. Je bent verplicht om de energievoorziening te kopen of te huren met de door Van Wijnen geselecteerde warmteleverancier ‘Duurzaam Opgewekt’.

Alle verkoopinformatie en de prijslijst staan online op de projectwebsite.

+Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Koopprijs
€ 580.000,-

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Soort woning
Herenhuis
Type woning
Tussenwoning
Bouwjaar
2025
Ligging
In centrum

Indeling

Gebruiksoppervlakte
155 m2
Inhoud
645 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3