Onder optie
Harderwijk – Poort plus – Lelyhaven 1021 – Hoofdfoto
Harderwijk – Poort plus – Lelyhaven 1021 – Foto 3
Harderwijk – Poort plus – Lelyhaven 1021 – Foto 4
Harderwijk – Poort plus – Lelyhaven 1021 – Foto 6
Harderwijk – Poort plus – Lelyhaven 1021 – Foto
Harderwijk – Poort plus – Lelyhaven 1021 – Foto 2
Harderwijk – Poort plus – Lelyhaven 1021 – Foto 7
Harderwijk – Poort plus – Lelyhaven 1021 – Foto 5

Oppervlakte

169 m2

Inhoud

731 m3

Slaapkamers

3

Omschrijving

VERKOOPINFORMATIE OP DE PROJECTWEBSITE
– De algemene verkoopinformatie, zoals de sfeerbrochure, definitieve prijslijst, inschrijfprocedure en de informatie over het energiesysteem/zonnepanelen vind je bij de downloads op de website;
– De woningspecifieke informatie, zoals tekeningen, een technische omschrijving en de optielijst, vind je terug bij de documenten in de woningselector.

INSCHRIJVEN/TOEWIJZINGEN
De eerste inschrijftermijn is gesloten! We hebben veel inschrijvingen ontvangen en daarom konden we niet iedereen een woning toewijzen. De kandidaten die een woning toegewezen hebben gekregen worden uitgenodigd voor een persoonlijk verkoopgesprek met één van de makelaars.
Wanneer een woning weer beschikbaar komt, dan wordt deze opnieuw toegewezen. Het kan dus zijn dat je in een later stadium alsnog benaderd wordt. Inschrijven kun dus ook nog steeds, wel alleen als reserve-kandidaat.

OMSCHRIJVING
Eén van de slechts twee schitterende Poortwoningen plus. Samen met 1.020 markeert deze woning de entree naar het groene begijnhof.

Vanuit de royale woonkeuken aan de voorzijde kijk je heerlijk over de brede watergang met z’n bootjes. Het extra hoge plafond maakt dit bijzondere huis extra ruimtelijk. De begane grond is riant met genoeg ruimte voor een woonkamer, keuken én eetkamer. Op de eerste verdieping heb je een fantastisch terras, drie slaapkamers en een compleet ingerichte badkamer. De tweede verdieping is royaal, voorzien van dakkapel en vrij indeelbaar.
Een parkeerplaats en berging ontbreken uiteraard niet.

PRIJZEN
De vermelde prijzen zijn exclusief het energiesysteem en de zonnepanelen. Je koopt een huis met duurzame warmte. Je bent verplicht om de energievoorziening te kopen of te huren met de door Van Wijnen geselecteerde warmteleverancier ‘Duurzaam Opgewekt’.

Alle verkoopinformatie en de prijslijst staan online op de projectwebsite.

+Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Status
Onder optie
Koopprijs
€ 675.000,-

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Soort woning
Herenhuis
Type woning
Hoekwoning
Bouwjaar
2025
Ligging
In centrum

Indeling

Gebruiksoppervlakte
169 m2
Inhoud
731 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3