Onder optie
Harderwijk – Studio Gebouw 1 – Evert Wortelplein 3052 – Hoofdfoto
Harderwijk – Studio Gebouw 1 – Evert Wortelplein 3052 – Foto
Harderwijk – Studio Gebouw 1 – Evert Wortelplein 3052 – Foto 3
Harderwijk – Studio Gebouw 1 – Evert Wortelplein 3052 – Foto 2
Harderwijk – Studio Gebouw 1 – Evert Wortelplein 3052 – Foto 4

Oppervlakte

28 m2

Inhoud

119 m3

Omschrijving

VERKOOPINFORMATIE OP DE PROJECTWEBSITE
– De algemene verkoopinformatie, zoals de sfeerbrochure, definitieve prijslijst, inschrijfprocedure en de informatie over het energiesysteem/zonnepanelen vind je bij de downloads op de website;
– De woningspecifieke informatie, zoals tekeningen, een technische omschrijving en de optielijst, vind je terug bij de documenten in de woningselector.

INSCHRIJVEN/TOEWIJZINGEN
De eerste inschrijftermijn is gesloten! We hebben veel inschrijvingen ontvangen en daarom konden we niet iedereen een woning toewijzen. De kandidaten die een woning toegewezen hebben gekregen worden uitgenodigd voor een persoonlijk verkoopgesprek met één van de makelaars.
Wanneer een woning weer beschikbaar komt, dan wordt deze opnieuw toegewezen. Het kan dus zijn dat je in een later stadium alsnog benaderd wordt. Inschrijven kun dus ook nog steeds, wel alleen als reserve-kandidaat.

OMSCHRIJVING
Op de hoek van het Evert Wortelplein en de Jottergracht ligt het prachtige statige Gebouw 1 met twaalf studio’s. Perfect voor de starter op de markt!

Gebouw 1 heeft de hoofdentree met de centrale hal aan het Evert Wortelplein. Vanuit de centrale hal ga je naar je eigen voordeur van studio 3.052, op de begane grond. Deze studio is ca. 28m² groot. Vanuit je studio heb je zicht op de Jottergracht. Het is een volwaardige woonruimte met eigen badkamer voorzien van toilet, wastafel en douche. Met de andere bewoners van Gebouw 1 deel je een fietsenstalling, een terras op de eerste etage én twee deelauto’s. Heb je zelf een auto? Dan kun je hiervoor een parkeervergunning aanvragen op het transferium P8 in Harderwijk. Dit parkeerterrein ligt op korte afstand van je studio.

PRIJZEN
De vermelde prijzen zijn exclusief het energiesysteem en de zonnepanelen. Je koopt een huis met duurzame warmte. Je bent verplicht om de energievoorziening te kopen of te huren met de door Van Wijnen geselecteerde warmteleverancier ‘Duurzaam Opgewekt’.

Alle verkoopinformatie en de prijslijst staan online op de projectwebsite.

+Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Status
Onder optie
Koopprijs
€ 158.000,-

Bouwvorm

Soort object
Appartement
Soort appartement
Portiekflat
Bouwjaar
2025
Ligging
In centrum

Indeling

Gebruiksoppervlakte
28 m2
Inhoud
119 m3
Aantal kamers
1
Aantal woonlagen
1