Verkocht o.v.
Harderwijk – Studio Gebouw 2 – Evert Wortelplein 3076 – Hoofdfoto
Harderwijk – Studio Gebouw 2 – Evert Wortelplein 3076 – Foto
Harderwijk – Studio Gebouw 2 – Evert Wortelplein 3076 – Foto 3
Harderwijk – Studio Gebouw 2 – Evert Wortelplein 3076 – Foto 4
Harderwijk – Studio Gebouw 2 – Evert Wortelplein 3076 – Foto 2

Oppervlakte

34 m2

Inhoud

113 m3

Omschrijving

VERKOOPINFORMATIE OP DE PROJECTWEBSITE
– De algemene verkoopinformatie, zoals de sfeerbrochure, definitieve prijslijst, inschrijfprocedure en de informatie over het energiesysteem/zonnepanelen vind je bij de downloads op de website;
– De woningspecifieke informatie, zoals tekeningen, een technische omschrijving en de optielijst, vind je terug bij de documenten in de woningselector.

INSCHRIJVEN/TOEWIJZINGEN
De eerste inschrijftermijn is gesloten! We hebben veel inschrijvingen ontvangen en daarom konden we niet iedereen een woning toewijzen. De kandidaten die een woning toegewezen hebben gekregen worden uitgenodigd voor een persoonlijk verkoopgesprek met één van de makelaars.
Wanneer een woning weer beschikbaar komt, dan wordt deze opnieuw toegewezen. Het kan dus zijn dat je in een later stadium alsnog benaderd wordt. Inschrijven kun dus ook nog steeds, wel alleen als reserve-kandidaat.

OMSCHRIJVING
Aan het Evert Wortelplein vormt Gebouw 2 samen met de gemeenschappelijke woonkamer van Ons Stadsgezicht de poort naar het begijnhof. Hier komen tien studio’s verdeeld over drie woonlagen. Perfect voor de starter op de markt!

De hoofdentree ligt aan het Groene Evert Wortelplein. Kom je met de fiets? Dan kun je met je sleutel ook achterom naar de gezamenlijke fietsenstalling. Vanuit de centrale hal neem je de trap naar studio 3.076 op de eerste etage. Deze studio is ca. 34m² groot. Het is een volwaardige woonruimte met eigen badkamer voorzien van toilet, wastafel en douche. Met de andere bewoners van Gebouw 2 deel je een fietsenstalling, een buitenruimte op de begane grond én een deelauto. De eerste etage heeft ook een (bescheiden) balkon voor gezamenlijk gebruik. Heb je zelf een auto? Dan kun je hiervoor een parkeervergunning aanvragen op het transferium P8 in Harderwijk. Dit parkeerterrein ligt op korte afstand van je studio.

PRIJZEN
De vermelde prijzen zijn exclusief het energiesysteem en de zonnepanelen. Je koopt een huis met duurzame warmte. Je bent verplicht om de energievoorziening te kopen of te huren met de door Van Wijnen geselecteerde warmteleverancier ‘Duurzaam Opgewekt’.

Alle verkoopinformatie en de prijslijst staan online op de projectwebsite.

+Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Status
Verkocht onder voorbehoud
Koopprijs
€ 158.000,-

Bouwvorm

Soort object
Appartement
Soort appartement
Portiekflat
Bouwjaar
2025
Ligging
In centrum

Indeling

Gebruiksoppervlakte
34 m2
Inhoud
113 m3
Aantal kamers
1
Aantal woonlagen
1