Verkocht o.v.
Harderwijk – Studio Gebouw 3 – Jan van Dirkstraat 3095 – Hoofdfoto
Harderwijk – Studio Gebouw 3 – Jan van Dirkstraat 3095 – Foto 2
Harderwijk – Studio Gebouw 3 – Jan van Dirkstraat 3095 – Foto 4
Harderwijk – Studio Gebouw 3 – Jan van Dirkstraat 3095 – Foto 3
Harderwijk – Studio Gebouw 3 – Jan van Dirkstraat 3095 – Foto

Oppervlakte

29 m2

Inhoud

122 m3

Omschrijving

VERKOOPINFORMATIE OP DE PROJECTWEBSITE
– De algemene verkoopinformatie, zoals de sfeerbrochure, definitieve prijslijst, inschrijfprocedure en de informatie over het energiesysteem/zonnepanelen vind je bij de downloads op de website;
– De woningspecifieke informatie, zoals tekeningen, een technische omschrijving en de optielijst, vind je terug bij de documenten in de woningselector.

INSCHRIJVEN/TOEWIJZINGEN
De eerste inschrijftermijn is gesloten! We hebben veel inschrijvingen ontvangen en daarom konden we niet iedereen een woning toewijzen. De kandidaten die een woning toegewezen hebben gekregen worden uitgenodigd voor een persoonlijk verkoopgesprek met één van de makelaars.
Wanneer een woning weer beschikbaar komt, dan wordt deze opnieuw toegewezen. Het kan dus zijn dat je in een later stadium alsnog benaderd wordt. Inschrijven kun dus ook nog steeds, wel alleen als reserve-kandidaat.

OMSCHRIJVING
Op de hoek van de Jan van Dirkstraat en het Evert Wortelplein ligt Gebouw 3 met in totaal 9 studio’s verdeeld over drie woonlagen. Perfect voor de starter op de markt!

De hoofdentree ligt aan de Jan van Dirkstraat. Vanuit de hal neem je de trap naar de tweede verdieping. Hier vind je je eigen voordeur van studio 3.095. Deze studio is 29m² groot en je kijkt uit over de gezellige Jan van Dirkstraat. Door de gedeeltelijk schuine kap met dakkapel heb je direct sfeer! Het is een volwaardige woonruimte met eigen badkamer voorzien van toilet, wastafel en douche. Met de andere bewoners van Gebouw 3 deel je een fietsenstalling, een buitenruimte op de begane grond en terras op de eerste verdieping, én een deelauto. Deze tweede verdieping heeft als extra nog een gezamenlijk balkon bereikbaar vanaf de centrale hal. Heb je zelf een auto? Dan kun je hiervoor een parkeervergunning aanvragen op het transferium P8 in Harderwijk. Dit parkeerterrein ligt op korte afstand van je studio.

PRIJZEN
De vermelde prijzen zijn exclusief het energiesysteem en de zonnepanelen. Je koopt een huis met duurzame warmte. Je bent verplicht om de energievoorziening te kopen of te huren met de door Van Wijnen geselecteerde warmteleverancier ‘Duurzaam Opgewekt’.

Alle verkoopinformatie en de prijslijst staan online op de projectwebsite.

+Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Status
Verkocht onder voorbehoud
Koopprijs
€ 158.000,-

Bouwvorm

Soort object
Appartement
Soort appartement
Portiekflat
Bouwjaar
2025
Ligging
In centrum

Indeling

Gebruiksoppervlakte
29 m2
Inhoud
122 m3
Aantal kamers
1
Aantal woonlagen
1