Verkocht o.v.
Harderwijk – X3600 – Jan van Dirkstraat 1007 – Hoofdfoto
Harderwijk – X3600 – Jan van Dirkstraat 1007 – Foto 4
Harderwijk – X3600 – Jan van Dirkstraat 1007 – Foto
Harderwijk – X3600 – Jan van Dirkstraat 1007 – Foto 3
Harderwijk – X3600 – Jan van Dirkstraat 1007 – Foto 2
Harderwijk – X3600 – Jan van Dirkstraat 1007 – Foto 5

Oppervlakte

81 m2

Inhoud

305 m3

Slaapkamers

2

Omschrijving

VERKOOPINFORMATIE OP DE PROJECTWEBSITE
– De algemene verkoopinformatie, zoals de sfeerbrochure, definitieve prijslijst, inschrijfprocedure en de informatie over het energiesysteem/zonnepanelen vind je bij de downloads op de website;
– De woningspecifieke informatie, zoals tekeningen, een technische omschrijving en de optielijst, vind je terug bij de documenten in de woningselector.

INSCHRIJVEN/TOEWIJZINGEN
De eerste inschrijftermijn is gesloten! We hebben veel inschrijvingen ontvangen en daarom konden we niet iedereen een woning toewijzen. De kandidaten die een woning toegewezen hebben gekregen worden uitgenodigd voor een persoonlijk verkoopgesprek met één van de makelaars.
Wanneer een woning weer beschikbaar komt, dan wordt deze opnieuw toegewezen. Het kan dus zijn dat je in een later stadium alsnog benaderd wordt. Inschrijven kun dus ook nog steeds, wel alleen als reserve-kandidaat.

OMSCHRIJVING
Kom starten aan de leuke Jan van Dirkstraat! We bieden je een volwaardige gezinswoning van circa 81m² groot.

Je komt binnen via de eetkeuken. Misschien staan de deuren al open en zie je dat je partner aan het koken is. Via de hal met trap en toilet loop je door naar de woonkamer. Het grote raam en de glasdeur maken het lekker licht en betrekken je buitenruimte bij je woonkamer. Je buitenruimte wordt besloten door de berging. Optimale privacy! Laat je inspireren door de tips die we geven om je tuin ultiem groen aan te leggen en geniet straks in jouw eigen groene oase van wonen in de stad. Op de 1e verdieping heb je twee slaapkamers die zo breed zijn als het huis. Ook vind je op deze verdieping de badkamer met douche en wastafel. Via een vaste trap kom je op de 2e verdieping waar de aansluiting voor je wasmachine is gemaakt. De zolder heeft een dakraam.

Op het binnenhof heb je je privé parkeerplaats. Is dit voor jou het perfecte huis? En je auto? Die parkeer je gewoon achter je huis. En dat in de stad!

PRIJZEN
De vermelde prijzen zijn exclusief het energiesysteem en de zonnepanelen. Je koopt een huis met duurzame warmte. Je bent verplicht om de energievoorziening te kopen of te huren met de door Van Wijnen geselecteerde warmteleverancier ‘Duurzaam Opgewekt’.

Alle verkoopinformatie en de prijslijst staan online op de projectwebsite.

+Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Status
Verkocht onder voorbehoud
Koopprijs
€ 355.000,-

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Bouwjaar
2025
Ligging
In centrum

Indeling

Gebruiksoppervlakte
81 m2
Inhoud
305 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
3