C5100 Special – Hoofdfoto
C5100 Special – Foto
C5100 Special – Foto 2
C5100 Special – Foto 3

Oppervlakte

118 m2 / 118 m2

Inhoud

458 m3 / 458 m3

Omschrijving

VERKOOPINFORMATIE OP DE PROJECTWEBSITE
– De algemene verkoopinformatie, zoals de sfeerbrochure, definitieve prijslijst, inschrijfprocedure en de informatie over het energiesysteem/zonnepanelen vind je bij de downloads op de website;
– De woningspecifieke informatie, zoals tekeningen, een technische omschrijving en de optielijst, vind je terug bij de documenten in de woningselector.

INSCHRIJVEN/TOEWIJZINGEN
De eerste inschrijftermijn is gesloten! We hebben veel inschrijvingen ontvangen en daarom konden we niet iedereen een woning toewijzen. De kandidaten die een woning toegewezen hebben gekregen worden uitgenodigd voor een persoonlijk verkoopgesprek met één van de makelaars.
Wanneer een woning weer beschikbaar komt, dan wordt deze opnieuw toegewezen. Het kan dus zijn dat je in een later stadium alsnog benaderd wordt. Inschrijven kun dus ook nog steeds, wel alleen als reserve-kandidaat.

FASE 2 KRIJGT KOOP- EN HUURWONINGEN
De levensloopbestendige tussenwoningen zullen in een latere fase worden verhuurd. Op dit moment is er nog geen informatie beschikbaar en is het nog niet mogelijk om je hiervoor aan te melden.

Bouwnummer 3.097
Deze special ligt aan de Jan van Dirkstraat. De bijzondere vorm van deze woning, die naar de achterkant steeds breder wordt, maakt de woonkamer van deze woning verrassend ruim.

Deze extra breedte zie je ook terug in de tuin. Deze ligt op het zuidoosten, zodat je vroeg in de ochtend al van het zonnetje kunt genieten. Op de verdieping liggen drie slaapkamers en een badkamer. Een vaste trap geeft toegang tot een ruime 2e verdieping met voldoende ruimte voor meerdere kamers.

De parkeerplaats ligt achter de woning op het groene parkeerhof.

PRIJZEN
De vermelde prijzen zijn exclusief het energiesysteem en de zonnepanelen. Je koopt een huis met duurzame warmte. Je bent verplicht om de energievoorziening te kopen of te huren met de door Van Wijnen geselecteerde warmteleverancier ‘Duurzaam Opgewekt’.

Alle verkoopinformatie en de prijslijst staan online op de projectwebsite.

+Lees volledige omschrijving

Bouwnummers

Harderwijk – C5100 Special – Jan van Dikrstraat 3097 – Hoofdfoto
Onder optie

C5100 Special - Jan van Dikrstraat 3097

Harderwijk

€ 445.000,-