C5400 plus – Lelyhaven – Hoofdfoto
C5400 plus – Lelyhaven – Foto
C5400 plus – Lelyhaven – Foto 3
C5400 plus – Lelyhaven – Foto 4
C5400 plus – Lelyhaven – Foto 2
C5400 plus – Lelyhaven – Foto 5

Oppervlakte

123 m2 / 123 m2

Inhoud

516 m3 / 516 m3

Omschrijving

VERKOOPINFORMATIE OP DE PROJECTWEBSITE
– De algemene verkoopinformatie, zoals de sfeerbrochure, definitieve prijslijst, inschrijfprocedure en de informatie over het energiesysteem/zonnepanelen vind je bij de downloads op de website;
– De woningspecifieke informatie, zoals tekeningen, een technische omschrijving en de optielijst, vind je terug bij de documenten in de woningselector.

INSCHRIJVEN/TOEWIJZINGEN
De eerste inschrijftermijn is gesloten! We hebben veel inschrijvingen ontvangen en daarom konden we niet iedereen een woning toewijzen. De kandidaten die een woning toegewezen hebben gekregen worden uitgenodigd voor een persoonlijk verkoopgesprek met één van de makelaars.
Wanneer een woning weer beschikbaar komt, dan wordt deze opnieuw toegewezen. Het kan dus zijn dat je in een later stadium alsnog benaderd wordt. Inschrijven kun dus ook nog steeds, wel alleen als reserve-kandidaat.

FASE 2 KRIJGT KOOP- EN HUURWONINGEN
De levensloopbestendige tussenwoningen zullen in een latere fase worden verhuurd. Op dit moment is er nog geen informatie beschikbaar en is het nog niet mogelijk om je hiervoor aan te melden.

Bouwnummer 1.014 | Bouwnummer 1.015
Woon je straks geweldig aan de Lelyhaven? Er zijn slechts twee woningen van dit type en de extra hoogte op de begane grond geeft deze woning allure.

Deze ruim 3,5 meter hoogte geeft leefruimte en maakt de woning speciaal! De woonkamer is ruim vijf meter breed en grenst aan je stadstuin. Op de 1e verdieping heb je drie slaapkamers en een complete badkamer. Een vierde kamer nodig? Dan kan de 2e verdieping hier zo voor gebruikt worden!

De berging vind je in je stadstuin en in het groen aangelegde Ouwe Bramhof heb je je privé parkeerplaats.

PRIJZEN
De vermelde prijzen zijn exclusief het energiesysteem en de zonnepanelen. Je koopt een huis met duurzame warmte. Je bent verplicht om de energievoorziening te kopen of te huren met de door Van Wijnen geselecteerde warmteleverancier ‘Duurzaam Opgewekt’.

Alle verkoopinformatie en de prijslijst staan online op de projectwebsite.

+Lees volledige omschrijving

Bouwnummers

Harderwijk – C5400 plus – Lelyhaven 1015 – Hoofdfoto
Onder optie

C5400 plus - Lelyhaven 1015

Harderwijk

€ 530.000,-

Harderwijk – C5400 plus – Lelyhaven 1014 – Hoofdfoto
Onder optie

C5400 plus - Lelyhaven 1014

Harderwijk

€ 540.000,-