Parel – Lelyhaven – Hoofdfoto
Parel – Lelyhaven – Foto 3
Parel – Lelyhaven – Foto
Parel – Lelyhaven – Foto 2
Parel – Lelyhaven – Foto 4

Oppervlakte

228 m2 / 228 m2

Inhoud

840 m3 / 840 m3

Omschrijving

VERKOOPINFORMATIE OP DE PROJECTWEBSITE
– De algemene verkoopinformatie, zoals de sfeerbrochure, definitieve prijslijst, inschrijfprocedure en de informatie over het energiesysteem/zonnepanelen vind je bij de downloads op de website;
– De woningspecifieke informatie, zoals tekeningen, een technische omschrijving en de optielijst, vind je terug bij de documenten in de woningselector.

INSCHRIJVEN/TOEWIJZINGEN
De eerste inschrijftermijn is gesloten! We hebben veel inschrijvingen ontvangen en daarom konden we niet iedereen een woning toewijzen. De kandidaten die een woning toegewezen hebben gekregen worden uitgenodigd voor een persoonlijk verkoopgesprek met één van de makelaars.
Wanneer een woning weer beschikbaar komt, dan wordt deze opnieuw toegewezen. Het kan dus zijn dat je in een later stadium alsnog benaderd wordt. Inschrijven kun dus ook nog steeds, wel alleen als reserve-kandidaat.

FASE 2 KRIJGT KOOP- EN HUURWONINGEN
De levensloopbestendige tussenwoningen zullen in een latere fase worden verhuurd. Op dit moment is er nog geen informatie beschikbaar en is het nog niet mogelijk om je hiervoor aan te melden.

Bouwnummer 1.029
Deze unieke woning straalt echt allure uit. Pronkend op de hoek van de Jottergracht en de Ir. Lelykade en met zicht op de brede watergang is dit echt dé “eye-catcher” van Ons Stadsgezicht. Maar liefst vier woonlagen staan garant voor heel veel wooncomfort.

Door de bijzondere indeling biedt deze parel de royale woonkamer met dakterras op de verdieping en een heerlijke woonkeuken op de begane grond. Op de 2e verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een compleet ingerichte badkamer. De 3e verdieping is één grote ruimte en leent deze verdieping zich uitstekend als werkkamer, extra slaapkamer of chill ruimte.

Naast de mooie details in de architectuur heeft deze woning ook een dakterras én een stadstuin én een berging én een parkeerplaats.

PRIJZEN
De vermelde prijzen zijn exclusief het energiesysteem en de zonnepanelen. Je koopt een huis met duurzame warmte. Je bent verplicht om de energievoorziening te kopen of te huren met de door Van Wijnen geselecteerde warmteleverancier ‘Duurzaam Opgewekt’.

Alle verkoopinformatie en de prijslijst staan online op de projectwebsite.

+Lees volledige omschrijving

Bouwnummers

Harderwijk – Parel – Lelyhaven 1029 – Hoofdfoto
Onder optie

Parel - Lelyhaven 1029

Harderwijk

€ 760.000,-