Poort plus – Lelyhaven – Hoofdfoto
Poort plus – Lelyhaven – Foto
Poort plus – Lelyhaven – Foto 4
Poort plus – Lelyhaven – Foto 2
Poort plus – Lelyhaven – Foto 5
Poort plus – Lelyhaven – Foto 6
Poort plus – Lelyhaven – Foto 3
Poort plus – Lelyhaven – Foto 7

Oppervlakte

169 m2 / 178 m2

Inhoud

731 m3 / 786 m3

Omschrijving

VERKOOPINFORMATIE OP DE PROJECTWEBSITE
– De algemene verkoopinformatie, zoals de sfeerbrochure, definitieve prijslijst, inschrijfprocedure en de informatie over het energiesysteem/zonnepanelen vind je bij de downloads op de website;
– De woningspecifieke informatie, zoals tekeningen, een technische omschrijving en de optielijst, vind je terug bij de documenten in de woningselector.

INSCHRIJVEN/TOEWIJZINGEN
De eerste inschrijftermijn is gesloten! We hebben veel inschrijvingen ontvangen en daarom konden we niet iedereen een woning toewijzen. De kandidaten die een woning toegewezen hebben gekregen worden uitgenodigd voor een persoonlijk verkoopgesprek met één van de makelaars.
Wanneer een woning weer beschikbaar komt, dan wordt deze opnieuw toegewezen. Het kan dus zijn dat je in een later stadium alsnog benaderd wordt. Inschrijven kun dus ook nog steeds, wel alleen als reserve-kandidaat.

FASE 2 KRIJGT KOOP- EN HUURWONINGEN
De levensloopbestendige tussenwoningen zullen in een latere fase worden verhuurd. Op dit moment is er nog geen informatie beschikbaar en is het nog niet mogelijk om je hiervoor aan te melden.

Bouwnummer 1.020 | Bouwnummer 1.021
Deze woning is de grootste van de slechts twee schitterende Poortwoningen plus. Samen met 1.021 markeert deze woning de entree naar het groene begijnhof.

Vanuit de royale woonkeuken aan de voorzijde kijk je heerlijk over de brede watergang met z’n bootjes. Het extra hoge plafond maakt dit bijzondere huis extra ruimtelijk. De begane grond is riant met genoeg ruimte voor een woonkamer, keuken én eetkamer. Op de eerste verdieping heb je een fantastisch terras, drie slaapkamers en een compleet ingerichte badkamer. De tweede verdieping is royaal, voorzien van dakkapel en vrij indeelbaar.
Een parkeerplaats en berging ontbreken uiteraard niet.

PRIJZEN
De vermelde prijzen zijn exclusief het energiesysteem en de zonnepanelen. Je koopt een huis met duurzame warmte. Je bent verplicht om de energievoorziening te kopen of te huren met de door Van Wijnen geselecteerde warmteleverancier ‘Duurzaam Opgewekt’.

Alle verkoopinformatie en de prijslijst staan online op de projectwebsite.

+Lees volledige omschrijving

Bouwnummers

Harderwijk – Poort plus – Lelyhaven 1021 – Hoofdfoto
Onder optie

Poort plus - Lelyhaven 1021

Harderwijk

€ 675.000,-

Harderwijk – Poort plus – Lelyhaven 1020 – Hoofdfoto
Onder optie

Poort plus - Lelyhaven 1020

Harderwijk

€ 675.000,-