Alles onder 1 dak, regel ook je
verzekering bij ons.

Ben jij op zoek naar één of meerdere verzekeringen op maat? Bij Van der Hoek Verzekeringen ben je aan het juiste adres. Al ruim 70 jaar zijn wij actief als onafhankelijk tussenpersoon. Hierdoor kunnen we bij verschillende verzekeraars terecht en kunnen we ons volledig richten op jouw belangen. 

Verzekeringen regel je bij Van der Hoek

Gewoon goed verzekerd zijn:

Al onze deskundige adviseurs staan klaar om jou te helpen bij het maken van een overwogen keuze tussen de risico’s die jij kan en wilt lopen. Tijdens het adviestraject bespreken we de mogelijke risico’s en zorgen wij voor een bij jou passende dekking.

Als onafhankelijk tussenpersoon kunnen we bij verschillende verzekeraars terecht. Hierdoor kunnen we ons volledig richten op jouw belangen. Wij staan jou direct te woord. Persoonlijk contact is belangrijk.
Advies op maatwerk verzekeringen

Zorgeloos leven en ondernemen!

Het is onze uitdaging om jou, als klant, zoveel mogelijk te ontzorgen. Dit betekent dat wij onze deskundigheid en ervaring inzetten, zodat jij zorgeloos kunt leven en ondernemen. Wij kunnen bijna elk risico voor jou verzekeren, groot of klein, gewoon of ongewoon. Niets is voor ons te gek. Wij horen graag wat wij voor jou kunnen betekenen. 

Bij ons staat kwaliteit voorop. Wij vergelijken voor jou een groot aantal verzekeraars op basis van prijs en kwaliteit. Wij hebben adviseurs in huis waaraan jij alles kunt overlaten. Bij Van der Hoek Verzekeringen kun jij terecht voor al jouw schade-, inkomens- en levensverzekeringen. Maar ook voor zakelijke verzekeringen en bedrijfsverzekeringen ben je bij ons aan het juiste adres.

Van der Hoek staat voor:

• Kennis van zaken

• Vast aanspreekpunt

• Volledige begeleiding

• Eerlijk & betrouwbaar advies

• Resultaat gericht

• Pro-actieve benadering

• Duidelijke taal

• Al meer dan 70 jaar een begrip!

Een team om op te bouwen

Ons team staat altijd voor je klaar. Of jij nou een vraag hebt over jouw verzekering, hypotheek, huis of bedrijfspand. Bij ons sta jij als klant centraal!

Wij doen er alles aan om het voor jou een zo aangenaam mogelijk proces te maken. Wij zijn een full-service kantoor en doen enkel aan volledige begeleiding.

Constant proberen wij een stap vooruit te denken! Wij blijven constant innoveren, sinds het begin staat de klantbeleving bij ons voorop.

Van der hoek

Maak een afspraak met één van
onze verzekeringsspecialisten

We staan klaar om met je mee te denken

Neem contact op
SBF_Makelaardij Van der Hoek LR-9709

Directeur, Erkend hypothecair planner en adviseur verzekeringen

Marco Landwaard

marco@vanderhoekhypotheken.nl
SBF_Makelaardij Van der Hoek LR-9998-2

Medewerker en adviseur verzekeringen

Michiel Jannink

jannink@vanderhoekverzekeringen.nl
SBF_Makelaardij Van der Hoek LR-0133-2

Medewerker en adviseur verzekeringen

Jeremy Simon

simon@vanderhoekverzekeringen.nl
SBF_Makelaardij Van der Hoek LR-0114-2

Medewerker en adviseur binnendienst hypotheken

Dinie Waaijenberg

dinie@vanderhoekhypotheken.nl